Neodlučni…

Kako odabrati djevojku??

-“Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku.

– Sa šesnaest godina imao sam djevojku ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka sa životnim žarom.

– U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samnoubojstvom.  Tada sam zaključio da mi treba djevojka sa stabilnom osobnošću.

– Sa 23 godine našao sam vrlo stabilnu osobu, ali ona je bila dosadna.  Bila je potpuno predvidljiva i nikada se nije uzbuđivala oko bilo čega. Život je bio tako dosadan da sam zaključio da mi treba uzbudljiva djevojka.

– Sa 27 godina našao sam uzbudjivu djevojku, ali nisam mogao držati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikada se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude iznenadne stvari i činila me u isto vrijeme sretnim i jadnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakaav  pravac.  i tako sam odlučio da neđem djevojku koja je imala jasne ciljeve.

– Kad sam napunio 31 godinu našao sam pametnu, ambicioznu djevojku koja je čvrsto stajala na nogama i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.

– Sada sam malo stariji i mudriji i tražim djevojku sa velikim sisama.”

:mrgreen:  Nekima je doista potrebna ovakva škola, jer na kraju doista vidite samo ženino poprsje, a ako je skromno što tada biva?? Nastavak slijedi???  A jok  :mrgreen:

14 responses to “Neodlučni…

 1. Postavlja se pitanje šta traži ta devojka sa velikim sisama ?

 2. Umesto komenta…

  Jedan čovek je odlučio da se ženi. Troumio se između tri slične kandidatkinje.
  Da bi rešio trilemu, odluči da pokloni svakoj po 5.000 $ i pričeka da vidi šta će one učiniti s tim novcem.

  Prva ode u salon za ulepšavanje. Uredila je kosu, telo, našminkala se, doterala, kupila novu odeću I uredila vrlo lepo za tog čoveka.
  Rekla mu je da je sve to učinila da bi mu bila što privlačnija, jer ga jako voli.
  Čovek je bio impresioniran.

  Druga žena je otišla u dućan I kupila čoveku poklone. Kupila mu je štapove za golf, neke nove dodatke za kompjuter, skupu odjeću. Dala mu je te poklone i rekla da je potrošila sav novac na njega, jer ga jako voli.
  Ponovo je bio impresioniran.

  Treća žena je uložila novac na berzi.. Zaradila je nekoliko puta više nego što je uložila. Vratila mu je 5.000 $, a ostalo stavila na zajednički račun. Rekla je da želi ulagati u njihovu budućnost, jer ga jako voli.
  Naravno, bio je impresioniran.

  Dugo je razmišljao o novcu, ženama, o tome šta su one učinile s novcem i tada je odlučio…

  Oženio se onom koja je imala najveće sise.

  Takvi su muškarci.

  POUKA

  Danas se u svetu potroši više novca na povećanje grudi i Viagru nego na razvoj lečenja Alzheimerove bolesti. To znači da će 2040.godine postojati široka populacija starijih ljudi sa velikim, stršećim grudima i čvrstom erekcijom – koji neće imati pojma šta da urade s tim.

 3. :mrgreen: upravo tako, pozdrav i dobro došla 🙂

 4. Znate razliku izmedju dobrih i losih sisa?

  Između dobrih grudi stoji lancic, a izmedju losih pupak.

 5. Konačno jedan blog s vicevima! Super 😉

 6. Dadoh ti tamo odgovor a dacu ti ga i ovde.Ja sam naturalista(prirodnjak) sto ukazuje na to da volim prirodno,znaci pupak ipak.Ponekad je krstic medju sisama samo varka i zamka.

 7. isto mislimo, nema ništa ljepše od prirodnog 🙂 a čim si među, jelte, odmah je varka i zamka i brzo se izgubiš niti ni svejstan kad ni kako :mrgreen:

 8. @Zmajcek započeo priču o “visećim” pojavama, pa čisto da ga podsetim da postoje i na drugoj strani… Elem, da li znate kako se na Latinskom kaže impotencija? – “VIDI, MENI, VISI” 😉

 9. ma najgore je cim si medju jer ne znas da li da krenes u napad na levu ili na desnu 😛

 10. Zmajček, a da prestaneš misliti :mrgreen: i samo kreneš u napad, valjda tako rade svi ratnici, obično kad imaju plan ne bude dobro, ali kad se opuste i “uhvate” u koštac, tad…
  nije valjda da trebam još i crtati :mrgreen:

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s